MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Вработување

 

 
Ранг листа по јавен оглас бр. 83/2013
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 110/2013
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 112/2013
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 131/2013
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 143/2013
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 162/2013
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 190/2013
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 260/2013
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 261/2013
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 264/2013
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 279/2013
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 280/2013
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 02/2014
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 72/2014
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 165/2014
 

Ранг листа по јавен оглас бр. 166/2014

 
Ранг листа по јавен оглас бр. 201/2014
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 202/2014
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 231/2014
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 232/2014
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 233/2014
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 234/2014
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 235/2014
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 307/2014
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 132/2015
 
Ранг листа по јавен оглас бр. 178/2015
 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 9402894