MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Одлуки
  

Одлука на Градоначалник за неспроведување на стратегиска оцена

Формулар за потребата за неспроведување на стратегиска оцена


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 12004291