MK| EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Portali zyrtar i Qytetit te Shkupit

Identifikim për persona të autorizuar
Emri i identifikimit:

Fjalëkalimi:


Register 
Kam harruar fjalëkalimin


Institucionet
Koha ne Shkup
Parashikime
AKTUALITETE
INTERSKOPKEJKS            09.11.2018
Këtë fundjavë gjegjësisht më 10 dhe 11 nëntor 2018 nga ora 11:00 në holin e Qendrës Vero do të mbahet manifestimi ndërkombëtar i dhjeti me radhë Interskopkejks 2018 në Shkup. Nikoqir i manifestimit është Qyteti i Shkupit dhe organizator HOA Engjujt. Hepeningu është prezantim dhe garë e pjesëmarrësve në përgatitjen dhe dekorimin e tortave. ...   më shumë
BËHUNI PJESË E TURNEUT EDUKATIV FALAS “PAS GJURMËVE TË ÇLIRIMTARËVE”            09.11.2018
Qyteti i Shkupit i fton qytetarët të bëhen pjesë e turneut edukativ "Pas gjurmëve të çlirimtarëve" që do të organizohet nesër dhe pasnesër (10 dhe 11.11.2018) me rastin e shënimit të 13 Nëntorit - ditës së çlirimit të Shkupit. Në këtë turne, qytetarët do të kenë mundësinë të njihen me ngjarjet dhe vendet kryesore që kanë të bëjnë me çlirimin e qytetit 74 vjet më parë ...   më shumë
MOS RAPORTO ZJARRE NË FB, RAPORTOI NË 193            09.11.2018
Qyteti i Shkupit në bashkëpunim me Ministrinë e punës dhe politikës sociale, Ministrinë e punëve të brendshme, Njësinë zjarrfikëse, Kryqin e Kuq dhe Shoqatën qytetare "Mirësia" vazhdon fushatën për të raportuar zjarret në ambiente të hapura. ...   më shumë
JANË SHTERUR MJETET PËR SUBVENCIONE PËR STUFA ME PELETA            07.11.2018
Qyteti i Shkupit i informon qytetarët se mjetet e parashikuara për subvencione për blerjen e stufave me paleta janë shteruar, gjegjësisht sot deri në ora 16:00, janë pranuar 200 kërkesa. Me këtë, plotësohet kushti për përfundimin e thirrjes publike dhe kërkesat e qytetarëve për subvencione për blerjen e stufave me peleta nuk do të pranohen nga punonjësit në arkivin e Qytetit të Shkupit. ...   më shumë
Në Beograd
SHILEGOVI merr pjesë në forumin e kryetarëve të 16 vendeve të EQL dhe Kinës            16.10.2018
më shumë
FILLOI NDËRTIMI I PROJEKTIT TË RI NË BULEVARDIN BOSNJE DHE HERCEGOVINA            26.09.2018
më shumë
QYTETI I SHKUPIT DO TË SUBVENCIONOJË PASTRIMIN E OXHAQEVE NË SHKUP            26.09.2018
më shumë
SHILEGOV: ÇAIRI FITOI PARK TË RI PAS NJË KOHE TË GJATË            21.09.2018
më shumë
Thirrje publike për financimin e programeve dhe projekteve nga fusha e kulturës            18.09.2018
më shumë
KONTROLL E BRENDSHME PËR ADMINISTRATË MË EFIKASE TË QYTETIT            14.09.2018
më shumë
FILLOI RINDËRTIMI I BULEVARDIT ARADHET PARTIZANE NË VLLAE            13.09.2018
më shumë
SHKUPI KRYEQYTET EVROPIAN I KULTURËS 2028            12.09.2018
më shumë
KONEKTUESI I RI LIDH TRE SHTIGJE TË ÇIKLIZMIT NË KARPOSH            29.08.2018
më shumë

Arkivi i lajmeve >>

Paralajmërime

     Facebook
  Twitter
  Youtube Channel

| Најава
Administrata |  Kontakt |  Pyetje |  Panorama
Vizitorë: 1245669