MK | EN | SQ

skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје

ДОПОЛНУВАЊЕ НА ТРАСИТЕ НА ДВИЖЕЊЕ НА АВТОБУСИТЕ ОД ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ

Утре, вторник (7.05.2019 година), за време на Апостолската посета на Папата Франциск ќе има посебен режим на сообраќање на возилата од јавниот превоз во период од 5 до 19 часот.

Поголем дел од линиите ќе имаат изменет режим на сообраќање, ќе возат по изменети траси од вообичаените, а линиите 3, 3Б, 4А, 25 и 35 воопшто нема да сообраќаат.

Нема да работат билетарниците, ниту Жичницата на Средно Водно.

Превозот ќе биде бесплатен за сите граѓани.

На веб страницата на ЈСП Скопје www.jsp.com.mk (http://www.jsp.com.mk/vest.aspx?vest=918) може да се види детален опис на движење на сите линии кои ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот.

Назад   

Креиран од UserAA на 06.05.2019
ИНСТИТУЦИИ

 

НАЈАВИ
30.11.2019 ЗАПОЧНА ПОСТАПКАТА ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ ЗА НАБАВКА НА ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ
30.11.2019 СУБВЕНЦИИ ЗА НАБАВКА НА ПЕЧКИ НА ПЕЛЕТИ
30.11.2019 ГРАД СКОПЈЕ ПРОДОЛЖУВА СО СУБВЕНЦИОНИРАЊЕТО НА ЧИСТЕЊЕТО НА ОЏАЦИТЕ ВО СКОПЈЕ
ПРОЦЕДУРИ И УСЛУГИ ЗА ЛОКАЛНИ ДАНОЦИ .

Facebook       Twitter        Youtube Channel

 


Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 12964073