MK | EN | SQ

skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје

ПОКАНА ЗА ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА 30-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ГРАД СКОПЈЕ

Советот на Град Скопје на ден 11.06.2019 година (вторник), по завршувањето на 35-та седница, ќе ја продолжи работата од 30-та сеница.

На седницата Советот ќе работи по следниот предложен дневен ред:

 

1. Предлог-одлука за избор на приватен партнер/содружник за вложување во Јавното претпријатие за депонирање на комунален отпад „Дрисла“ – Скопје со цел вршење на концесиска дејност депонирање на отпад во депонијата Дрисла

2. Предлог-одлука за изменување и дополнување на одлуката за организирање на Јавното претпријатие за депонирање на комунален отпад „Дрисла“ – Скопје во Друштво со ограничена одговорност.

 

Седницата ќе се одржи во големата сала на Советот на Град Скопје, барака 13, бул. Илинден бр. 82.

Назад   

Креиран од UserAA на 07.06.2019
ИНСТИТУЦИИ

 

НАЈАВИ
30.11.2019 ЗАПОЧНА ПОСТАПКАТА ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ ЗА НАБАВКА НА ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ
30.11.2019 СУБВЕНЦИИ ЗА НАБАВКА НА ПЕЧКИ НА ПЕЛЕТИ
30.11.2019 ГРАД СКОПЈЕ ПРОДОЛЖУВА СО СУБВЕНЦИОНИРАЊЕТО НА ЧИСТЕЊЕТО НА ОЏАЦИТЕ ВО СКОПЈЕ
ПРОЦЕДУРИ И УСЛУГИ ЗА ЛОКАЛНИ ДАНОЦИ .

Facebook       Twitter        Youtube Channel

 


Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13079192