MK | EN | SQ

skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје

Изложба - Старата скопска чаршија во минатото

Во просториите на Skopje Urban Living Lab во четврток (04.07) ќе се отвори изложбата на стари фотографии Старата скопска чаршија во минатото.

 Изложбата е реализирана во соработка со Музеј На Град Скопје, а е во организација на „Лабараторија за урбано живеење - Скопје (SkULL)“, Град Скопје и Архитектонскиот факултет.

 Изложбата е дел од ROCK проектот кој е финансиран од Европската Унија од програмата Хоризонт 2020.

Изложбата ќе биде поставена од 4.07 до 4.09.2019.во просториите на „Лабараторија за урбано живеење - Скопје (SkULL)“, која се наоѓа на улица „Европска“ бр.11 во Старата скопска чаршија.

Назад   

Креиран од UserAA на 02.07.2019
ИНСТИТУЦИИ

 

НАЈАВИ
30.11.2019 ЗАПОЧНА ПОСТАПКАТА ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ ЗА НАБАВКА НА ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ
30.11.2019 СУБВЕНЦИИ ЗА НАБАВКА НА ПЕЧКИ НА ПЕЛЕТИ
30.11.2019 ГРАД СКОПЈЕ ПРОДОЛЖУВА СО СУБВЕНЦИОНИРАЊЕТО НА ЧИСТЕЊЕТО НА ОЏАЦИТЕ ВО СКОПЈЕ
ПРОЦЕДУРИ И УСЛУГИ ЗА ЛОКАЛНИ ДАНОЦИ .

Facebook       Twitter        Youtube Channel

 


Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 12965783