MK | EN | SQ

skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ НА РОДЕНДЕНСКАТА ЗАБАВА НА СКОПСКАТА ЗООЛОШКА ГРАДИНА

 

Забава со детски песни, театарска претстава, Дизни маскоти и многу други изненадувања ги очекуваат посетителите на Зоолошката градина на 1 септември (недела), на одбележувањето на нејзиниот 93-ти роденден.

Големата роденденска журка ќе почне во 17 часот, а присутните ќе уживаат во настапите на „Златно Славејче“, детската театарска претстава на Неверленд- Волшебникот од ОЗ, како и со Дизни маскотите.

Се гледаме во нашата и ваша омилена Скопје ЗОО!

Назад   

Креиран од UserAA на 31.08.2019
ИНСТИТУЦИИ

 

НАЈАВИ
30.11.2019 ГРАД СКОПЈЕ ПРОДОЛЖУВА СО СУБВЕНЦИОНИРАЊЕТО НА ЧИСТЕЊЕТО НА ОЏАЦИТЕ ВО СКОПЈЕ
ПРОЦЕДУРИ И УСЛУГИ ЗА ЛОКАЛНИ ДАНОЦИ .

Facebook       Twitter        Youtube Channel

 


Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13198866