MK | EN | SQ

skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје

ПОКАНА

Утре /13.03.2017 година, понеделник/ во 10:30 часот, на бул. Партизански одреди, кај кружниот тек до црквата „Свети Петар и Павле“, изјави за медиумите ќе дадат градоначалниците на Град Скопје и Општина Ѓорче Петров, Коце Трајановски и Сокол Митровски.

Изјавата е во врска со 14-от циклус на посети на скопските општини и акциите на јавните претпријатија.

Назад   

Креиран од UserAA на 12.03.2017
ИНСТИТУЦИИ

 

        

 


 

НАЈАВИ
16.05.2017 ОБЈАВЕН КОНКУРСОТ ЗА НАЈГОЛЕМ ПРИДОНЕС ЗА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ЗА 2017 ГОДИНА
31.03.2017 ОДОБРЕНИЕ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА

Facebook

Twitter

Youtube Channel

FUPOL

 

 


Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 9095637