MK | EN | SQ

skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје

ПОКАНА

Утре /16.03.2017 година, четврток/ во 11 часот, градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски ќе изврши увид во градежните работи за реконструкција на Паркот Жена борец.

Назад   

Креиран од UserAA на 15.03.2017
ИНСТИТУЦИИ

 

  

НАЈАВИ
31.08.2018 РАСПИШАН ЈАВЕН ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ГРАЃАНИТЕ ЗА НАБАВКА НА ВЕЛОСИПЕДИ
ПРОЦЕДУРИ И УСЛУГИ ЗА ЛОКАЛНИ ДАНОЦИ .

Facebook       Twitter        Youtube Channel

 


Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 11243445