MK | EN | SQ

skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје

ПОКАНА

Утре /18.03.2017 година, сабота/ во 11:30 часот градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, ќе изврши увид во градежните работи за асфалтирање на оштетениот коловоз на улици во населеното место Инџиково.

Збирното место за медиумите е пред ОУ „Дане Крапчев“ на улицата Маџари, во 11:20 часот.

Назад   

Креиран од UserAA на 17.03.2017
ИНСТИТУЦИИ

 

        

 


 

НАЈАВИ
16.05.2017 ОБЈАВЕН КОНКУРСОТ ЗА НАЈГОЛЕМ ПРИДОНЕС ЗА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ЗА 2017 ГОДИНА
31.03.2017 ОДОБРЕНИЕ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА

Facebook

Twitter

Youtube Channel

FUPOL

 

 


Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 9095631