MK | EN | SQ

skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје

ГРАД СКОПЈЕ ФИНАЛИСТ ЗА НАГРАДАТА НА ЕВРОПСКАТА НЕДЕЛА НА МОБИЛНОСТ ЗА 2016 ГОДИНА

Градот Скопје е еден од финалистите за наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, која секоја година се доделува од страна на Европската комисија.

Станува збор за наградата наградата на Европската недела на мобилност за 2016 година, која се дава како награда за концепт за одржливи транспортни урбани системи, каде покрај Скопје, финалисти се и Лисабон (Португалија) и Малме (Шведска).

Добитникот на наградата ќе биде прогласен утре во Брисел.

Назад   

Креиран од UserAA на 19.03.2017
ИНСТИТУЦИИ

 

  

НАЈАВИ
31.08.2018 РАСПИШАН ЈАВЕН ПОВИК ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ГРАЃАНИТЕ ЗА НАБАВКА НА ВЕЛОСИПЕДИ
ПРОЦЕДУРИ И УСЛУГИ ЗА ЛОКАЛНИ ДАНОЦИ .

Facebook       Twitter        Youtube Channel

 


Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 11243466