MK | EN | SQ

skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје

ПОКАНА

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски утре /13.04.2017 година, четврток/ во 11:30 часот кај ОУ „25 Мај“, ќе изврши увид во градежните работи на улица Алија Авдовиќ во населба Синѓилиќ.

Назад   

Креиран од UserAA на 12.04.2017
ИНСТИТУЦИИ

  

НАЈАВИ
22.08.2017 СЕ ПРОДОЛЖУВА ВРЕМЕНИОТ СООБРАЌАЕН РЕЖИМ НА УЛИЦАТА ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ

Facebook

Twitter

Youtube Channel

FUPOL

 

 


Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 9820712