MK | EN | SQ

skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје

ПРИВРЕМЕН СООБРАЌАЕН РЕЖИМ НА ДЕЛ ОД УЛИЦАТА НИКОЛА КАРЕВ

Градот Скопје ги информира граѓаните дека во деновите од претстојниот викенд (сабота, 15.04.2017 година и недела, 16.04.2017 година/ на дел од улицата Никола Карев, на крстосницата со булеварот Трета македонска бригада, ќе се изведува прекоп за поставување подземни инсталации.

Поради тоа, во деновите од викендот, на оваа делница ќе се воведе привремен сообраќаен режим, во времетраење од 8 до 18 часот, а на коловозот ќе се постави соодветна сообраќајна сигнализација.

Градот Скопје апелира до сите учесници во сообраќајот да ги почитуваат поставените сообраќајни знаци и да ја приспособат брзината на движење на условите на патот.

Назад   

Креиран од UserAA на 13.04.2017
ИНСТИТУЦИИ

 

        

 


 

НАЈАВИ
16.05.2017 ОБЈАВЕН КОНКУРСОТ ЗА НАЈГОЛЕМ ПРИДОНЕС ЗА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ЗА 2017 ГОДИНА

Facebook

Twitter

Youtube Channel

FUPOL

 

 


Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 9226168