MK | EN | SQ

skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје

АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ВО АЕРОДРОМ

 

 

Јавните претпријатија „Паркови и зеленило“ и „Комунална хигиена“ денеска започнаа акција за чистење на повеќе локации во Општина Аеродром.

Екипите на ЈП „Комунална хигиена“ извршија ацкција за чистење на јавните површини, улиците и просторот околу контејнерите. Паралелно, специјалните екипи на ова претпријатие редовно спроведуваат акции за собирање на кабаст отпад.

Екипите на „Паркови и зеленило“ работеа на чистење на зелените површини и паднати гранки, како и собирање на искосена трева.

Назад   

Креиран од UserAA на 11.07.2017
ИНСТИТУЦИИ

 

  

НАЈАВИ
22.11.2018 ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ГО СУБВЕНЦИОНИРА ЧИСТЕЊЕТО НА ОЏАЦИТЕ ВО СКОПЈЕ
ПРОЦЕДУРИ И УСЛУГИ ЗА ЛОКАЛНИ ДАНОЦИ .

Facebook       Twitter        Youtube Channel

 


Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 11866488