MK| EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Portali zyrtar i Qytetit te Shkupit
Institucionet
Koha ne Shkup
Parashikime

 

AKTUALITETE
Vazhdon “Super Shkupi”
AHENGU VAZHDON NË ÇARSHINË E VJETËR TË SHKUPIT            23.08.2017
Ahengu i mah veror “Super Shkupi” këtë fundjavë vazhdon në Çarshinë e Vjetër të Shkupi Më 25 gusht (e premte) ahengu do të jetë në Sheshin Skender Beu, ku do të performojnë grupi Triks(Trix), Goce Turzhan,Cena, dhe Goce SAF Më 26 gusht (e shtunë), ahengu do të jetë në sheshin para "Shën Spas" ku do të performojnë Orkestra, Funki Guru, Energji bend dhe Fitz (Këmbët e ftohta). ...   më shumë
QYTETI I SHKUPIT KA SIGURUAR KUSHTE PËR VENDOSJEN FALAS TË PLLAKATAVE ZGJEDHORE            23.08.2017
Në bazë të Vendimit për kushtet për marrjen e të drejtës për shfrytëzimin e hapësirës (vendit) për vendosjen e pllakatave zgjedhore në Qytetin e Shkupit ("Gazeta zyrtare e Qytetit të Shkupit 6/06) Qyteti i Shkupi vendos pllakata për reklamim zgjedhor falas në lokacione të caktuara për këtë dedikim. Për të fituar të drejtën për shfrytëzimin e vendit për vendosjen e pllakatave zgjedhore, organizatorët e fushatës zgjedhore duhet të dorëzojnë kër ...   më shumë
KUMTESË            18.08.2017
Qyteti i Shkupit dëshiron të shprehë keqardhje për jetën e humbur në një aksident trafiku që ndodhi dje para ministrisë së kulturës në lagjen Debar Maalo. Duam të theksojmë se Qyteti i Shkupit është në dispozicion për bashkëpunim me Ministrinë e punëve të brendshme dhe të gjitha institucionet tjera që janë kompetente për të konfirmuar faktet e kësaj ngjarjeje. Megjithatë, vlerësojmë se në publik u përhap numër i madh spekulimesh edhe në lid ...   më shumë
REAGIM            18.08.2017
Qyteti i Shkupit reagon ndaj informatave të pasakta që u botuan në disa media, kryesisht bazuar në deklaratën e dhënë nga anëtari i Këshillit të Qytetit të Shkupit, Dragi Davcevski, lidhur me financimin e ndërtimit të Rrotës Panoramike. Të mërkurën /16.08.201 / Këshilli i Qytetit të Shkupit mbajti séancën e 82-të, ku miratoi vendimin për dhënien e subvencioneve për NTP "Shkup" - Shkup për vitin 2017, me të cilin jepen 210 milionë denarë subven ...   më shumë
Gjatë kësaj vere
QYTETI I SHKUPIT DO TË INVESTOJË 25.5 MILIONË DENARË PËR RINOVIMIN E SHKOLLAVE TË MESME            15.08.2017
më shumë
VAZHDON RIPARIMI I RRUGËS KEMAL ATATURK            10.08.2017
më shumë
Inspektim i punimeve ndërtimore
NË FAZËN PËRFUNDIMTARE VAZHDIMI I BULEVARDIT SERBIA DERI TE RRUGA HRISTO TATARÇEV            10.07.2017
më shumë
U HAP QENDRA PËR INOVACIONE E QYTETIT TË SHKUPIT            06.07.2017
më shumë
FILLOI ASFALTIMI I BULEVARDIT HRISTIAN TODOROVSKI KARPOSH            05.07.2017
më shumë
ZGJIDHET PROBLEMI SHUMËVJEÇAR I BANORËVE TË LAGJES KERAMIDNICA            03.07.2017
më shumë
JANË DORËZUAR MBI 2. 600 KËRKESA PËR SUBVENCIONE PËR BLERJEN E BIÇIKLETAVE            20.06.2017
më shumë
SHKUPI DO TË KETË PARK TË RI ZBAVITËS            21.04.2017
më shumë

Arkivi i lajmeve >>

Paralajmërime
14.11.2015
VIJON KONKURSI PËR BLERJEN E FOTOGRAFIVE ME MOTIVE NGA QYTETI I SHKUPIT

Facebook
Twitter
Youtube Channel
Blogspot
FUPOL

| Најава
Administrata |  Kontakt |  Pyetje |  Panorama
Vizitorë: 1112816