MK| EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Portali zyrtar i Qytetit te Shkupit
Koha ne Shkup
Parashikime
Arkivi
Periudhë: Fjalët kyç
  Prej:   Pranë:   
PROGRAM I PASUR MUZIKOR NË "VINTERLEND" 28.12.2018
Në prag të festës së Vitit të Ri, sot është një mundësi e mirë për të vizituar “Vinterland” dhe për t'u kënaqur në atmosferën e Vitit të Ri me shumë përmbajtje zbavitëse dhe program të pasur kulturor - argëtues. Pjesa programore fillon sot në orën 18:00 me shfaqjen e korit të SHMQSH "Orce Nikollov" dhe te artistëve të rrugës, ndërsa prej orës 19:30 deri në 20:00 do të mbahet gara në punimin e skulpturave të drurit. ...   me shume
ARGËTIM MUZIKOR ME „PEPPERMINT“ DHE „BREAKDOWN“ NË „VINTERLEND”“ 27.12.2018
Prej 15 dhjetorit deri më 31 dhjetor, Qyteti i Shkupit për qytetarët në kryeqytet përgatiti një sërë përjetimesh dhe argëtim të paharruar për festat e Vitit të Ri në vendbanimin e Vitit të Ri "VINTERLAND" në sheshin "Maqedonia". Në prag të festës së Vitit të Ri, dita e sotshme është një mundësi e mirë për ta vizituar Vinterlandin dhe për t'u kënaqur me atmosferën e Vitit të Ri me shumë përmbajtje zbavitëse dhe program të pasur kulturor dhe a ...   me shume
MBAHET SEANCA E 24 –TË E KËSHILLIT TË QYTETIT TË SHKUPIT 26.12.2018
Këshilli i Qytetit të Shkupit në seancën e sotme të 24-të do të shqyrtojë dhe diskutojë për disa propozim - vendime dhe programe për punën e Qytetit të Shkupit. Në seancën e sotme Këshilli do të diskutojë për Propzim-Vendimin për implementimin e bashkëpunimit mes komunal në mes Qytetit të Shkupit dhe Komunës së Sarajit për pjesëmarrje financiare për rikonstruksion të tërësishëm të rrugës lokale në fsh. Kopanicë, Komuna e Sarajit. Me këtë vendi ...   me shume
ARGËTIM MUZIKOR ME SALSA BEND NË “VINTERLEND” 26.12.2018
Prej 15 dhjetorit deri më 31 dhjetor, Qyteti i Shkupit për qytetarët në kryeqytet përgatiti një sërë përjetimesh dhe argëtim të paharruar për festat e Vitit të Ri në vendbanimin e Vitit të Ri "VINTERLAND" në sheshin "Maqedonija". ...   me shume
ARGËTIM MUZIKOR ME GRUPIN PEPERMINT NË "VINTERLEND" 24.12.2018
Nga 15 dhjetori deri më 31 dhjetor, Qyteti i Shkupit për qytetarët në kryeqytet ka përgatitur përjetime dhe argëtime të paharrueshme për festat e Vitit të Ri në vendbanimin e Vitit të Ri "VINTERLEND" në sheshin "Maqedonia". ...   me shume
ORË FALAS PËR RRËSHQITJE NË VINTERLEND 20.12.2018
Qyteti i Shkupit dhe Federata e Hokejit prej nesër (20 dhjetor 2018, e enjte) ofrojnë orë falas për rrëshqitje me patina mbi akull për fillestarë në sheshin "BE për ty" në suaza të vendbanimit të Vitit të Ri më Vinterlend në Sheshin “Maqedonia”. ...   me shume
NË SHMQSH “ZEF LUSH MARKU” U INSTALUAN APARATE PER PASTRIMIN E AJRIT NË TË GJITHA KLASAT 18.12.2018
Aksioni për vendosjen e pastruesve të ajrit në të gjitha shkollat e mesme sot vazhdoi në SHMQSH “Zef Lush Marku” -Sot në SHMQSH. “Zef Lush Marku” po instalohen aparate per pastrimin e ajrit. Gjithsej, në të gjitha klasat e kësaj shkolle do të instalojme 33 pastrues të ajrit, dhe përafërsisht për 1.700 nxënës të kësaj shkolle do të mundësojmë ajër më të pastërt gjatë periudhës kur nxënësit janë në shkollë. “Zef Lush Marku” është njëra nga 23-s ...   me shume
PREJ SOT TË GJITHA KLASAT NË SHKOLLAT E MESME DO TË KENË PASTRUES TË AJRIT 17.12.2018
Kryetari i Qytetit të Shkupit sot mbajti konferencë për shtyp në shkollën e mesme "Orce Nikolov" ku në klasat e kësaj shkolle u vendosën pastrues të ajrit. - Sot të gjitha shkollat e mesme të Qytetit të Shkupit marrin pastrues të ajrit. Në 23 shkolla, në secilën klasë do të vendosim pastrues të ajrit apo gjithsej 572. Kjo do të thotë që nga sot e tutje, nxënësit do të kalojnë të paktën një të tretën e ditës në ambiente me ajër të pastër, ve ...   me shume
NË BUXHETIN E QYTETIT PËR VITIN 2019 MË SHUMË PARA PËR MJEDISIN JETËSOR, GJELBËRIMIN DHE SOCIALEN 17.12.2018
Këshilli i Qytetit të Shkupit në seancën e sotme do ta shqyrtojë propozim-buxhetin për vitin 2019 dhe Planin për programet e zhvillimit për 2019-2021, respektivisht pjesën zhvillimore të Buxhetit të Qytetit të Shkupit. Me propozim-buxhetin e Qytetit të Shkupit për vitin 2019, propozohet një shumë maksimale prej 6.5 miliardë denarë e të ardhurave totale dhe të hyrave tjera. Në mjetet e planifikuara gjithashtu hyn edhe një pjesë e tepricës së të ...   me shume
QYTETI I SHKUPIT MBOLLI RRESHT TË RI DRURËSH NË GJORÇE PETROV 13.12.2018
Aksioni për mbjelljen e fidaneve të reja dhe për rimëkëmbjen e resht-drunjëve në Qytetin e Shkupit sot vazhdon me bjelljen e fidaneve te reja në rrugën Gjorçe Petrov. ...   me shume
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Paralajmërime

| Најава
Administrata |  Kontakt |  Pyetje |  Panorama
Vizitorë: 1264802