MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Portali zyrtar i Qytetit te Shkupit
Institucionet

MIRËNJOHJE PËR ZJARRFIKËSIT E GUXIMSHËM QË NDIHMUAN NË FATKEQËSINË EKOMUNIKACIONIT NË LLASKARCË

 

 

 

 

Për guximin e tyre dhe ndihmën e dhënë vetëmohuese ndaj viktimave në aksidentin që ndodhi në afërsi të fshatit Laskarcë, zjarrfikësve të njësisë territoriale të Qytetit të Shkupit, kryetari Shilegov sot u ndau mirënjohje.

Shilegovi sot ua ndau mirënjohjet zjarrfikësve Vlladimir Simonovski, Vladimir Koçovski, Cane Projçevski dhe Rasho Rozhajac të cilët ishin ndër të parët që ofruan ndihmë në vendin e fatkeqësisë në autostradën Shkup - Tetovë.

 

 

 

Menjëherë pas informacionit për aksidentin e tmerrshëm që ndodhi në rrugën Shkup - Tetovë, në afërsi të fshatit Laskarcë, ekipet e zjarrfikësve të Qytetit të Shkupit intervenuan në terren me disa automjete të specializuara dhe ndihmuan për t'i nxjerrë udhëtarët e plagosur nga autobusi.

 

 

 

Javën e kaluar, Këshilli i Qytetit miratoi Vendimin me të cilin si shprehje e solidaritetit me familjet e të vdekurve dhe të plagosurve në këtë aksident, çdo familje që ka humbur anëtarë në këtë fatkeqësi t'i ndahet ndihmë financiare prej 100.000 denarë ndërsa të plagosurve nga  30.000 denarë .

Prapa   

I krijuar nga UserAA në 7.3.2019
Paralajmërime

     Facebook
  Twitter
  Youtube Channel

Administrata |  Kontakt |  Pyetje |  Panorama
Copyright(C)2009 ���� �����
Vizitorë: 1311415