MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Portali zyrtar i Qytetit te Shkupit
Institucionet

NGA DITA E SOTME JANË TË HAPURA FUSHËLOJAT PËR VOLEJBOLL DHE HENDBOLL NË RËRË

Nga sot, (07.06.2019, e premte) fillojnë me punë fushëlojat për voljeboll dhe hendboll në rërë në bregun e lumit Vardar (nga ana e Luna parkut).

Të gjithë qytetarët e interesuar, nxënësit, studentët, klubet sportive, shoqatat qytetare, do të mund falas të sportojnë dhe të argëtohen në fushëlojat e rërës.

Këto terrene sportive do të jenë të hapura për sport dhe rekreacion, çdo ditë në terminët nga ora 10.00 deri në 24:00.

Caktimi i termineve mund të bëhet në numrin e telefonit: 072/808-200, në periudhën nga ora 10 deri në ora 24 çdo ditë, ose në vet fushëlojën në të njëjtën periudhë.

Termini për përdorim falas është me kohëzgjatje prej 1 orësh.

Prapa   

I krijuar nga adminvm në 7.6.2019
Paralajmërime

     Facebook
  Twitter
  Youtube Channel

Administrata |  Kontakt |  Pyetje |  Panorama
Copyright(C)2009 ���� �����
Vizitorë: 1333070