Јавен повик

THIRRJE PUBLIKE për përkrahjen e projekteve dhe aktiviteteve programore të organizatave të cilat punojnë në fushën e mbrojtjes sociale, të fëmijëve dhe shëndetësore


Hapur deri në: 18.03.2024

Dokumentit
Obrazec za predlog proekt 2024
Programa za socijala
Obrazec za prijava za proekt
Pravilnik za javen povik 2024