QYTETI I SHKUPIT: TË PREMTEN SPORTELET PËR TATIME NUK DO TË PUNOJNË 11.2.2021

Qyteti i Shkupit njofton se për shkak të mbështetjes teknike dhe përmirësimit të sistemit për tatime në pronë, më 12.02.2021 (e premte) sportelet në barakën numër 16 nuk do të funksionojnë në periudhën prej ora 16:30 deri në 19:30.

 

Puna e rregullt e sporteleve do të vazhdojë nga e hëna, 15.02.2021.