FAZA E TRETË E SPËRKATJES KUNDËR MUSHKONJAVE NË SHKUP 11.6.2021

Qyteti i Shkupit i njofton qytetarët se më 14.06.2021 do të realizohet faza e tretë e dezinsektimit me aeroplan dhe terestik në territorin e Qytetit të Shkupit, kundër mushkonjave të rritura, përkatësisht:

1. Dezinsektimi me aeroplan (faza e tretë) në territorin e qytetit të Shkupit, kundër mushkonjave të rritura, do të realizohet më 14.06.2021 (e hënë), në orët e hershme të mëngjesit.

2. Dezinsektimi terestik (faza e tretë) në territorin e qytetit të Shkupit, kundër mushkonjave të rritura, do të realizohet më 14.06.2021 (e hënë), gjatë ditës.

Nëse kushtet e motit nuk lejojnë realizimin e dezinsektimit, e njëjta do të kryhet në të njëjtën kohë ditën tjetër, kur kushtet e motit do të jenë të favorshme.

Lajmërohen bletarët në kohë t’i ndërmarrin masat e nevojshme për mbrojtjen e bletëve.