Јавен повик

ЈАВЕН ПОВИК за поддршка на проекти и програмски активности на организации кои работат во областа на социјалната, детска и здравствена заштита


Отворен до: 15.01.2020

Документ
Образец за Предлог проект 2020
Образец за Пријава за Проект 2020