ШАЛТЕРИТЕ ВО БАРАКА БРОЈ 16 ОД ДЕНЕСКА ЌЕ РАБОТАТ ДО 18 ЧАСОТ 06.04.2021

Во согласност со издадените мерки и  најновите  препораки од Владата, Градот Скопје ги известува граѓаните дека шалтерите во барака број 16 од денеска /06.04.2021 година, вторник/ ќе работат од 7:30 до 18:00 часот. Во наредниот период во барака број 16 по 18 часот нема да се врши прием и издавање на документи.  

Скратеното работно време ќе важи во следните две недели, односно до наредните препораки од надлежните институции.