Делегација на Град Скопје положи цвеќе по повод 8 Септември 08.9.2023

По повод одбележувањето на 8 Септември – Денот на независноста, делегација од Град Скопје, предводена од секретарот Зоран Глигоров, денеска положи свежо цвеќе на вечните почивалишта на поранешните претседатели Киро Глигоров и Борис Трајковски, во Алејата на великаните на градските гробишта во Бутел.