ВРЕМЕН СООБРАЌАЕН РЕЖИМ НА УЛИЦАТА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА 28.07.2020

Ве известуваме дека на ден 29.07.2020 година (среда) од 06 часот до 12 часот на улица Босна и Херцеговина на потегот од крстосница со булевар Христијан Тодоровски Карпош до раскрсница со улица Кемал Сејфула и улицата Александар Урдаревски ќе се врши прекоп, поради што сообраќајот на овој потег ќе биде пренасочен по околните сообраќајници.

Ваквата времена измена на сообраќајот е поради реализација на активности од проектот „Втора фаза со улично осветлување од изградба, одржување и реконструкција на булеварот Босна и Херцеговина,општина Бутел“ - Скопје.