ПРИВРЕМЕН СООБРАЌАЕН РЕЖИМ НА ДЕЛ ОД БУЛЕВАРОТ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА 29.11.2019

Градот Скопје известува дека во недела (01.12.2019 година) во периодот од 7 до 15 часот на булеварот Босна и Херцеговина ќе се изведува попречен прекоп за дислокација на гасовод.

 

Поради тоа, булеварот ќе биде затворен за сообраќај на потегот пред маркетот КАМ и пред Техномаркет, непосредно пред ЕВН КЕЦ Васил Главинов, а возилата ќе се пренасочуваат по споредните улици.

 

Градот Скопје апелира до учесниците во сообраќајот да ја почитуваат поставената патна сигнализација, а брзината на движење да ја приспособат на условите на патот.