Соопштение за јавност 10.4.2024

На сите граѓани од исламската вероисповед им упатувамe срдечни честитки за Рамазан Бајрам, со искрена желба за добро здравје, спокој, благосостојба и среќа. Со добрина и насмевка помогнете каде можете, бидејќи единствено со заедништво можеме да придонесеме за просперитетно општество во кое сите поубаво и подобро ќе живеат. Со негување на солидарноста, соживотот, толеранцијата и меѓусебното разбирање да придонесеме за подобра иднина на сите наши сограѓани.