Доделени Новогодишни пакетчиња на децата што се лекуваат на Клиниката за онкологија 21.12.2022

Претседателот на Советот на Град Скопје, Трајко Славевски и советникот Никола Пановски денеска ги посетија децата што се лекуваат на Клиниката за онкологија и им поделија пригодни новогодишни пакетчиња.

На малите и храбри борци Славевски и Пановски им посакаа што побрзо да оздрават  и многу среќни и весели мигови со нивните семејства и другарчињата.